perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pena jaarittelee :)


Joskus sillon ku sisko on ollu joku 14-17 (siis mun sisko on nyt joku 30)  Nii mut niitten Lempi bändi oli: Dingo. Laitan yhen Dingon kappaleen tähän tekstiin :) 
No siin on: Dingo: Autiotalo :) ''Ja käsi kädessä kuljemme taloon autioon...'' :) 
Kyl pitää myöntää et Dingo on ihan hyvä bändi! :) Huomenna Mummolaan ja kamera mukaan sinne! Saatan ottaa ittestäni kuvia ja näyttää ne sitte muille :D Mut nyt on ihan sika tylsää ku lähti Mibalta... .___.  Mut vois keksii jotain kivaa esim voisin nyt ku on aikaa ni kirjotella blogiin jonku verran, koska huomenna en pysty.... =( Yhyyyyyyy :( Mut sunnuntaina pystyn taas kirjotella eli myö nähään sillon mut en aijo vielä lopettaa :D Flo rida-Whistle On aivan ihana kappale! <3 Olin miballa klo: 12.00 - 18.00 xD Meil oli aiks hauskaa :) Kello on nyt: 21.32... 
Kuuntelen JVG-töttöröö :D MISJONODSSKACOJCON<----- Toi oli ihan pakko tehä xD Hihiiiiiiiii :D Äh...  Miks kamut ei voi asuu meillä?!? On niin sika tylsäää.... Paitsi et voi blogata se on ainut hyvä juttu :) Nalle puh on aika söpö .____. Kyl se aurinko täällä joskus paistaa ja kirkkaasti + lämpimästi! Sit voi hilluu ulkona bikineis ja shortseis! :) Ajatelkaa nyt: Voitte olla niinku rannalla ottamassa aurinkoo ja pääset siit suoraan uimaan ja viel jätski kiska on siin lähellä. Sitten asetut nurmikolle mukavasti laitat aurinko rasvan ja aurinkolasit päähän ja rupeet ottamaan aurinkoa ja sulla on vesipullo ja luet hyvää kirjaa ja kuuntelet hyvää musaa. Ai että on ikävä kesää.... :/  Onneks kesälomaan ei oo enää kauaa :) ONNEKS! xD Yritän olla mahollisimman paljon kesällä kamujen kaa :) Mut mennään ensvuonna evakkoon.... :( Mitenköhän meijän bändille käy?? .____.  O.o Ois kiva tietää... :) Mut en ajattele sitä nyt... Voin olla enään 10 min joten aijon kirjottaa tänne sen aikaa ja kuunnella musaa :) Mitäs keksis jotain järkevää.... ?? Voi kakka ku tää mun täbi nyt lagaa! x( Äh...! Ärsyttää ku se on niin hidas... :( Mut nyt se toimii mut jutellaan lisää sunnuntaina ku en jaksa kirjottaa enempää.... xD Kerron miten mulla meni sit mummolassa.... :) Mut juttelen lisää sunnuntaina! Moikka! :) 

2 kommenttia: