keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesälomahömpötyksiä :)

                                                        BIG SORRY!!!!


Hirmusti anteeks, kun on vähän ollu taukoo :S         Kesäloma on tuottanu vähän kiireitä...
Oon tässä fiilistelly kesää melkein joka päivä jonkun bestien kaa. Viikko takaperin olin Jaskalla yötä, ja kivaa oli xD   Huomenna ois tarkotus mennä Peukkulaan bändin kesken käyttämään keikalta saadut ilmaisliput :D   Iha feikillä mennään sinne halimaan niitä otuksia xD   Muistoja...!
Oon jo kaks yötä putkeen nähny saman kamalan painajaisen! Koulut alko... D: 
Se oli hirveetä... Dx   On keskiviikko ja kohta meen harkkoihin. En jaksa tehä niitä muita synttärilahjapostauksia, koska puolet niistä lahjoista mä oon syöny :)
Ja suurin osa niistä on leffalippuja ja lahjakortteja ja manii... Mut nyt mä lupaan postailla useammin, ja järkevämpiä tekstejä ja enemmän kuvia!! Tuli vaa mielee et toi meiän proffakuva pitäis vaihtaa vähän kesäsempään, koska tossa me ollaa vaan koulunpihas talvikengät jalas. Arkoistoissa ois semmonen kuva ekalta kesälomapäivältä, missä on meijän kaikkien aurinkolasit <3 cool..!
En jaksa laittaa kuvii tähän postaukseen.. Hei, mä voisin tehä aakkoshaasteen! Siis sen, että jokaisesta kirjaimesta pitää keksiä joku ''tärkeä'' sana. Esim: A auto B banaani... jotenkin tollei, jos omasta mielestä autot on tärkeitä... :) Mut moix nyt, meen jonnekki :) ZAUDE!

Terveisin: Miba, joka on ihan kesäfiilingeissä xD 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti