maanantai 29. huhtikuuta 2013

Love And Live Your Life❤

Otsikoks ois kelvannu myös: jokapäiväinen läksyjen säätö osa2. Eli säädän läksyt. Matikankokeesta 8, ja ihan pyllylleen koko koe D:   Meillä oli sijainen ympäntunneilla, ja se oli aika tiukka. Me ei saatu puhuu ollenkaan, ei ees kuiskia?!?!?! Se on meillä vielä huomenna, ja sit perusope tulee takas. Huh. VAPPU! Ylihuomenna! Yippeeeeeee! Yyh- It's raining :(   Tajusin just jotain. VAAN MATIKASTA TULI LÄKSYY! Oumaigaash, outoo :O   Mut ihan hyvä ;)   Matikkaa... En osaa...
Blääääh. Tehty! Ei ne niin vaikeita ollukkaan :)   Voi ei! Kun sataa, mun coolit katuliitupiirrokset häviää :S   Noh, mä teen uudet. So sad :)   Loikoilen mun sängyllä, ja syön läkerol-pastillia. 
Mä ja Pena hengattiin välitunnilla pihan perällä, ja olihan siellä ihan kiva olla, kun ei olla pitkään aikaan sinne eksytty. Katsottiin vaan, kun pikkutytöt leikki jotain hevosia, ilmeisesti. Muuten, ratkasin mun vappuasu-ongelman. Mä laitan mun bruneen päähän vihreetä hiusväriä :D   Siis älkää tajutko väärin, en laita kestoväriä :)   Helpotuksen huokaus. Jos sitä on enää jäljellä…!? Parasta olla :)
Kello on 15.10, ja mä oon yksin kotona :)   Ok, ok, kello on vasta 15.09, ja tuntuu, ettei toi vaihu ikin- Se vaihtu! WOW! Mä löysin jotain. Kun mä kirjoitan tätä iPhonella, ja tässä on näitä emojeita, niin kattokaa, mitkä kaikki näistä näkyy!!!
❤✌⚓☝✈, ei muuta nyt tähän hätään, mutta cooleja!
See you!
Xoxoxo: Miba, joka lähtee tästä puhaltelee ilmapalloja ✌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti